Surprize pentru utilizatorii online. Fiți cu ochii bibliotecă la ora 12.00, 15.00 și 18.00

Fi cu ochii pe noi în această săptămână. Biblioteca publică raională ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni, vă pregătește, în fiecare zi, la ora 12.00, 15.00 și ora 18.00 câte o surpriză.

În perioada 6 – 9 mai, la Biblioteca publică raională se sărbătoresc Zilele Europei. Dat fiind faptul că suntem în perioada de criză, iar lucrul cu publicul și activitățile sunt interzise, ne-am gândit să desfășurăm în fiecare zi activități online, dedicate Zilei Europei, care se sărbătorește, de regulă, pe 9 mai. Genericul campaniei este ”9 mai. Nouă provocări”.

Ieri a fost dat startul primei activități: Expoziție de carte online. Această expoziție, formată din cărți despre Uniunea Europeană, poate fi văzută pe pagina de Facebook a Bibliotecii – Biblioteca Ungheni.

Pe 7, 8 și 9 mai vor fi alte trei provocări pentru cititorii și utilizatorii bibliotecii. Este vorba de: ”Concurs literar online”, ”Oră de informare online”, ”Puzzle online”, ”Călătorie online” prin țările membre ale Uniunii Europene, ”Quiz literar” pentru copii, veți descoperi scriitorii europeni împreună, ”Lista de recomandare” prin intermediul căreia veți putea descoperi Europa, ”Joc online Kahoot”, veți vedea cât de bine cunoașteți Europa și ”Rebus”- curiozități europene.

La concursuri, câștigătorii, desigur, vor fi premiați, imediat ce vom ieși din perioada de carnatină. Fiți cu ochii pe noi, Fiți cu ochii pe pagina de Facebook – Biblioteca Ungheni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s