Flori pentru bibliotecare …..

imagesFemeile sunt cele mai frumoase, plăcute și necesare ființe de pe Pământ. Ele întotdeauna au reprezentat cea mai bună sursă de inspirație,  pentru femei s-au ținut cele  mai motivaționale discursuri și tot femeia a stat la începutul marilor schimbări în lume.

S-a creat o deprindere precum că unei femei îi dai flori și îi spui cuvinte frumoase doar cu anumite ocazii. Însă, în mod contrar, zilele obișnuite sunt cele mai oportune pentru a face un compliment unei femei.

IMG_1602 60 de bibliotecare doamne din raionul Ungheni au fost surprins plăcute ca în preajma sărbătorii de 8 martie au primit flori, fapt pentru care le sunt foarte recunoscători  administrației bibliotecii D. Cantemir

Conform programului de dezvoltare profesională, trainingul Servicii noi de bibliotecă, s-a desfășurat la data de 6 martie, în preajma sărbătorii internaționale a femeilor – 8 martie. Luînd în considerație că în raionul Ungheni toate bibliotecarele sunt doamne, posibilitățile și bugetul bibliotecii, ne-a permis cu această ocazie să dăruim colegilor cîte o floare, un pahar de suc și dulciuri.IMG_1601

Ziua de joi pentru bibliotecari a fost destul de productivă. Timp de o oră am discutat necesitatea creării unui nou serviciu, etapele de creare a noului serviciu, s-a lucrat în grup inițiind în comun un exemplu de serviciu nou. În cea de-a doua sesiune bibliotecarele au beneficiat de un miniconcert din partea copiilor de la grădinița Steluța. De la activitate nu au lipsit nici  Șefa Secției Cultură, Eugenia Baroncea și vicepreședintele raionului Petru Langa care au venit cu urări de bine pentru toate doamnele.

Bibliotecarele dornice de a se felicite au alcătuit în grup o urare, un cîntec, poezia adresată colegilor. Cu bună dispoziție, pline de energie, instruite și relaxate bibliotecarele au plecat în teritoriu pentru a iniția și crea servicii noi.

IMG_1614 IMG_1610 IMG_1607 IMG_1600

IMG_1591

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s