O oră de formare în fiecare zi

CITATAAstăzi, 6 februarie 2014, în jur de  80 % din bibliotecarele din raionul Ungheni s-au întrunit la primul seminar din acest an. Ca oaspete l-am avut pe vicepreședintele raionului Ungheni, Petru Langa, care ne-a informat despre continuitatea proiectului Novateca și le-a încurajat pe bibliotecare, asigurînu-le susținerea lor de către APL, în aplicarea proiectului.

Subiectele care au fost abordate s-au axat pe Evidenţa şi analiza indicatorilor biblioteconomici din anul 2014. După reamintirea indicatorilor de performanță și formulele de calcul a lor, bibliotecarele au lucrat individual cu rapoartele prezentate la finele anului 2013, efectuînd o analiză mai amplă a activității lor.

Au primit indicații metodice în organizarea Orelor de povești. Spre finele seminarului colegele au fost grupate pentru a lectura și discuta în echipă articole din domeniul biblioteconomic.

Din rezultatele chestionarului complectat de colege Conținutul seminarului a asigurat atingerea obiectivelor ce au fost clar definite, iar timpul a fost folosit rațional. Formatorii posedînd un limbaj de specialitate a satisfăcut necesitățile și nevoile de dezvoltare și formare profesională a bibliotecarelor.

IMG_0792 IMG_0794 IMG_0796 IMG_0797 IMG_0795

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s