Al II-ea an consecutiv biblioteca „D. Cantemir” gazduieste Conferinta Zonala

DSC02919Azi, 13 iunie 2013 BPR „D. Cantemir” a fost gazda Conferinței Zonale „Modernizarea activității – prioritate strategică a bibliotecilor publice”. La conferință au participat 70 bibliotecari din raioanele: Ungheni, Călărași, Nisporeni, Fălești. Cu un mesaj de bun salut a venit vicepreședintele raionului Ungheni Petru Langa și Șefa Secției de Cultură Ungheni, Eugenia Baroncea.

Bunii și profesioniștii formatori timp de 5 ore au captivat publicul cu informații biblioteconomice utile. Drept dovadă sunt rezultatele chestionarului pe care fiecare bibliotecar la completat la finele sesiunilor.

93 % din bibliotecarele participante  au marcat cu 5 punte (baremul maxim 5) că sesiunile de formare a răspuns așteptarilor  sale și că subiectele relatate sunt utile pentru activitatea profesională, 7% -au apreciat pe nota 4.

La sugestii și comentarii participanții au menționat următoroarele: (În original)

,,Foarte bravo, o rotație a desfășurării conferințelor zonale, comunicări interesante, să se organizeze conferințele pe termen de 2-3 zile, așteptăm mai multe exerciții practice, am rămas mulțumită pentru informația primită, am primit cunoștințe noi, teme noi caLucrul cu copii care stau la evidență, să respectați timpul de predare a comunicărilor, foarte multă informative nouă, greu de reținut, așteptăm noi programe de instruire, am primit o satisfacție, un schimb bun de experență, vă așteptăm pe viitor cu un nou volum de infotmație, suntem nerăbdători să ajungem în comunitate și să implimentăm cele inșușite, să provocăm schimbare

Mulțumim mult organizatorilor pentru susținerea și încrederea acordată.

Manciu Aliona

Comunicarea formatorilor:

conferinta zonala ungheni

prezentarea Osoianu

Agenda agenda locala 3
IMG_4228

IMG_4198 DSC02916

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s