Cursurilor de formare profesionala de scurta durata la Biblioteca Publică Raionala din Ungheni

4La solicitarea Bibliotecii Publice Raionale, Universitatea de Stat din Moldova și Asociația Bibliotecarilor din RM a fost de comun acord să ofere instruire profesională bibliotecarilor de la bibliotecile publice din raionul Ungheni.   În perioada de 20 -28 mai la Biblioteca „D. Cantemir” s-a desfăşurat cursuri de formare profesională de scurta durata „Diversitatea serviciilor şi resurselor informaţionale ale bibliotecii ca vector de imagine in comunitate” la care au participat 24 persoane din raion (20 bibliotecare din comune si 4 bibliotecare de la BPR D. Cantemir).  Misiunea organizării acestor cursuri a fost ca bibliotecarii  să se formeze profesional şi a durat 75 ore.

Din spusele colegelor subiectele au fost foarte relevante si uzuale. O mare plăcere pentru bibliotecare a  fost  intîlnirea cu unii dintre cei mai buni specialişti din domeniul biblioteconomic ca: Mariana Harjevschi, Tatiana Coşeri, Lidia Kulikovski, Olesea Coblean, Eugenia Bejan, Natalia Zavtur, Natalia Goian, Ludmila Corghenci, Natalia Gheradi, care şi-au împărtăşit experienţa cu colegele de breaslă.

5La finele cursului bibliotecarele s-au ales nu doar cu un certificat (document legal) dar şi cu un bogat bagaj de cunoştinţe şi exemple frumoase din practica colegelor.

Le mulţumim tuturor primarilor care au fost deschişi şi receptivi la solicitarea bibliotecarei, şi s-au oferit să le achite acea plată simbolică pentru instruire.
Colectivul bibliotecii le aduce sincere mulţumiri grupului profesoral biblioteconomic care au circulat zilnic la Ungheni ca să împrospeteze cunoştinţele „studenţilor”.

Succese tuturor !!!

Aliona Manciu

 Şef Serviciu Asistenţă Metodologică de Specialitate

3 575505_287903324679721_1925256750_n 969169_287904314679622_253223190_n7

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s