CFR din Ungheni a finisat cea dea treia instruire profesională în domeniul IT și Managementul calculatotorului

IMG_2194CRF de la Biblioteca Publică Raională Ungheni a organizat în perioada 11 – 15 martie 2013 cel de al treilea curs de instruire profesională în în domeniul IT și Managementul Calculatorului la care au participat 8 persoane: trei de la biblioteca publică Grigore Vieru din Călărași și 5 bibliotecare de la biblioteca Dimitrie Cantemir din Ungheni.

Ca și grupele anteriore ele au fost inițiate în principalele programe solicitate de către utilizatorii bibliotecii. Conform rezultatelor chestionarului propus la finele cursurilor 100% au fost satisfăcută de metodele de formare utilizate de formatori și au fost mulțumite de prestația formatorilor, subiectele au fost relevante pentru activitatea lor profesională. Ca și oricare curs de instruire s-au depistat unele puncte forte și slabe. Punctele slabe au fost: durata de studii ar trebui sa fie de o durată mai lungă, că este dorința de  o mai lungă durată și conspect, multă informație pentru însușirea a calculatorului, am fost cursanți cu diferite nivele de cunoaștere, ceea ce i-a împiedicat pe formatori să predea mai multă informație celor ce știau mai mult.  Punctele forte: S-a ținut cont de ceea ce știau cursanții deja, activitîți binevenite pentru inițierea calculatorului, program supraîncărcat, am primit o instruire accesibilă, o informație explicită, răbdare maximă, atenție și înțelegere.

Comparativ cu grupele anterioare cursanții au avut idee de  programele PC și accesarea lui. Le mulțumim și de această  dată colegilor de la Călărași care au avut curajul ca timp de 5 zile să circule un traseu de sute de km pentru a frecventa cursurile obligatorii din cadrul programului Novateca.

IMG_2096 IMG_2097 IMG_2100 IMG_2101 IMG_2104 IMG_2109 IMG_2112 IMG_2114 IMG_2117 IMG_2131 IMG_2138 IMG_2160 IMG_2162 IMG_2172 IMG_2174 IMG_2181

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s