Bibliotecarele din raionul Ungheni în preajma sarbătorii de 8 martie

IMG_2898  “Femeile sunt de doua categorii: unele sunt mai ales mame, altele iubite. Daca le compare cu anotimpurile, femeia mama este ca anotimpul ploilor; iti da hrana, te potoleste, iti inlatura toate lipsurile, te multumeste prin sacrificiile sale proprii. Iar femeia iubita este ca primavara, misterul ei e de nedestainuit, farmecele ei sunt sunt dulci si nelinistea ei iti trezeste valuri in sange.”  

Rabindranath Tagore

IMG_2996   Conform programului de dezvoltare profesională, la data de 7 martie a fost organizat  atelierul de lucru a bibliotecarilor din raionul Ungheni. Însă de aceasta data, nu a fost un atelier doar de instruire dar și de sărbătoare. După o oră de instruire bibliotecarii au avut parte de un șir de surprize plăcute organizate de administrația bibliotecii Dimitrie Cantemir.

Bibliotecarele au dat dovadă și ei de măiestrie și talente fiind implicați în unele probe propuse. Ele au fost repartizați în 4  echipe cu numele unor calități ce trebuie să predomine la doamne: intelegență , armonie, gingășie, dragoste, care și-au prezinte echipa printr-un poster. O altă probă a fost de a recunoaște denumirea  și autorul versurilor citite de echipa adversă. Unul din utilizatorii activi ai bibliotecii a pregătit pentru doamnele prezente două cîntece despre mamă, alți utilizatori mai mici le-au împlut sufletul cu ritmul dansului sportiv. Membrii clubului teatrului de păpuși ai bibliotecii pentru copii  le-au pregătit un  mini spectacol dedicat mamelor. Pe parcursul activității  în ochii doamnelor s-au strecurat atît lacrimi de bucurie cît și de nostalgie.

Secția Cultură din Ungheni a dăruit flori tuturor bibliotecarilor din raion și cîte un mărțișor, dar administrația bibliotecii a servit colegele cu ceai, cafea și tortă. 

IMG_2899 IMG_2901 IMG_2968 IMG_2969 IMG_2988 IMG_2989 IMG_2991 IMG_2993 IMG_2998 IMG_2999

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s