Dezvoltarea politicilor de utilizare a internetului

Imagine  La data de 16 ianuarie 2013, în incinta  Bibliotecii Publice „Alexandru Donici”  din Orhei, 32 de bibliotecari  din întreaga Moldovă am participat la atelierul  „Dezvoltarea politicilor de utilizare a internetului în bibliotecile publice”, organizat de către programul Novateca.  La atelier am fost prezenți și unii  bibliotecarii care am participat în vara anului 2012 la forumul „Elaborarea politicilor de utilizare a internetului”  desfăşurat la Vadul lui Vodă.

În cadrul atelierului noi, bibliotecarii, am avut posibilitatea să ne împărtăşim din experenţa acumulată în aplicarea regulelor de utilizare a internetului în incinta bibliotecilor în care lucrăm. Am pus în discuţie dificultăţile cu care ne-am confruntat în procesele de dezvoltare şi de implimentare a politicilor de utilizare a internetului şi care sunt soluţiile pentru eficientizarea proceselor de implimentare a politicilor de utilizare a internetului. De asemenea, am pus în discuție şi provocările la care vom fi expuși noi și vizitatorii bibliotecilor odată cu oferirea accesul gratuit la Internet.

Participanţii s-au inclus activ în activităţile atelierului. Ne-am propus subiecte şi teme ce ne-ar interesa pentru sesiunile următorului  forum ce urmează să se desfășoare vara la Vadul lui Vodă.

Aliona Manciu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s