Prezentare de carte „Sfaturi necesare pentru mic şi mare”

Prezentare de carte „Sfaturi necesare pentru mic şi mare”

Tot la data de 26.04.2012, la BPR „D.Cantemir” a avut loc prezentarea de carte „Sfaturi necesare pentru mic şi mare” și întîlnirea cu autorul cărţii Grigore Dragan.
Grigore Dragan – specialist patrimoniul cultural şi turism în cadrul Secţiei Cultură Nisporeni, un om de intelegenţă deosebită, un umorist recunoscut în întreaga republică şi-a lansat ultima sa carte, a şaptea la număr, „Sfaturi necesare pentru mic şi mare”. Dînsul a subliniat că ţine foarte mult la ultimul său volum, pentru că are un conţinut ce vizează toată lumea, indiferent de statutul social sau vîrstă.
El a menţionat „Că această carte va contribui la însănătoşirea moralei societăţii, căci ţara noastră trece printr-o criză multiaspectuală, în care se regăseşte şi cea morală”.
Oaspetele a dat citire unor spicuiri din scrierile sale, ceea ce a creat o bună dispoziţie în sală. Profitînd de public larg , format în majoritate de bibliotecari, a mai făcut prezentare încă la două cărţi „Facă-se voia femeii”, „Gicitori pentru minori”.
Bibliotecarele nu l-au lăsat pe Grigore Dragan să plece pînă ce dînsul nu le-a oferit autograful său pe cartea nou-lansată. Autorul la rîndul său, a dat asigurări că pînă la sfîrşitul anului 2012 va bucura cititorii săi şi cu alte lucrări.
Biblioteca a achiziţionat cîte 15 exemplare la fiecare titlu, total 45 documente. Donaţie din patrea autorului, biblioreca a primit cîte un exemplar.
Cu urări de mulţumire pentru autor a venit Directoarea bibliotecii V. Bernic, care a menţionat „Am încununat ziua de azi cu clipe frumoase alături de dumneavoastră. Ne-aţi făcut să zîmbim, să ne simţim bine, frumoase şi importante. Pentru aceasta vă mulţumim”.
Activitatea s-a încheiat cu recepţie organizată de BPR ”D.Cantemir”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s